Een paar weken geleden bezocht ik de betoverende tweedehands – antiekmarkt in Tongeren. Temidden van de schatten en rariteiten zag ik daar een prachtige witte commode staan. Deze commode had voor mij de X-factor – elegantie, stijl en een beetje magie. Maar ik voelde me plots in een ware tweestrijd zitten. Moest ik ‘m wel of niet meenemen?

Ik kocht ’em uiteindelijk niet. 

Een paar weken gingen voorbij, maar die commode bleef in mijn gedachten rondspoken. Zo erg dat ik afgelopen weekend samen met mijn vriend Edwin opnieuw koers zette naar Tongeren En guess what? De commode stond er uiteraard niet meer.

Ik was klaar, met spijt in het hart, om onverrichter zake terug naar huis te keren, maar dat was buiten mijn vriend gerekend. Dankzij zijn rondvraagvaardigheden ontdekten we dat de verkoper de commode nog wél had, maar gewoon niet mee had die dag!

Ik was zo blij als een kind in een snoepwinkel toen ik eindelijk die prachtige commode kon scoren! Het liet me beseffen dat zelfs in de meest alledaagse situaties, zoals het kopen van een tweedehands commode, beslissingen de kracht hebben om onze dag helemaal op te fleuren 🙂

Net zoals ik even moest nadenken voordat ik die commode aanschafte, begrijp ik dat jij het spannend vindt om de sprong te wagen in de wereld van virtuele assistentie.

Maar laten we eerlijk zijn: die beslissing kan je leven veranderen op manieren die je nooit had kunnen bedenken.

Met behulp van mijn online training ‘JE EIGEN ONLINE ONDERNEMING ALS SUCCESVOL VA’  kun je je eigen baas worden, werken in je pyjama (als dat jouw stijl is) en een wereld van flexibiliteit vrijheid creëren voor jezelf. 

Waarom nog langer twijfelen? De commode zou er er niet voor eeuwig geweest zijn, en hetzelfde geldt voor kansen.

 Als je meer wilt weten over mijn training en hoe je kunt beginnen, aarzel dan niet om me te mailen met je vragen en/of twijfels. info@onlinebusinessacademy.be