Als Virtual Assistant (VA) ben je van vele markten thuis. Je mag dan wel van thuis werken, je komt in aanraking met de meest uiteenlopende klanten en opdrachten. Ik kan je wel zeggen: saai is het nooit 🙂 Sommige taken zijn misschien wat routineus, andere zijn dan weer uitdagend, en dan zijn er nog de bizarre opdrachten. Die opdrachten die je bijblijven, die je aan het lachen maken, of die je gewoon even met de rest van de wereld wilt delen.

Ik ging op zoek naar de 5 grappigste en bizarste opdrachten die ik of mijn collega’s kregen. En oh my god, dit wil je zeker lezen 🙂

1. Valentijnsdag voor drie?

Een klant van een collega vroeg haar om 3 valentijnskaartjes en bloemetjes te versturen naar 3 verschillende vrouwen. Nee, het waren niet zijn dochter, moeder en schoonmoeder. De details hield hij verder gewoon voor zichzelf.

2. Hondenfeestje deluxe

Ooit wilde een klant van mij graag een uitgebreid verjaardagsfeestje geven voor haar hond. En dan bedoel ik echt uitgebreid: uitnodigingen, hapjes, drankjes, hondentaart… de hele mikmak. Ik mocht de uitnodigingen ontwerpen en het feestje helpen organiseren. Het was een hilarische middag, ik was ook uitgenodigd 🙂

3. Intieme ontharing: een PowerPointpresentatie

Een academie voor schoonheidsspecialisten had een wel heel bijzondere opdracht voor een collega van me: een PowerPointpresentatie maken over het ontharen van de intieme zone bij de man. Die opdracht zou ík zeker niet zonder blozen hebben kunnen afwerken denk ik!

4. 3D crime scene scanning

Een 3D scanningsbureau heeft geregeld mijn hulp nodig bij het inplannen van afspraken voor de 3D-scanning van crime scenes. Best een macabere job, want ook daarna typ ik de verslagen van de moordsituaties uit en daar horen ook de foto’s bij….

5. Check-up van een eventbezoeker

Eén van de meest ongemakkelijke momenten beleefde ik toen ik de inschrijvingen van een event moest opvolgen. Een vrouw belde me op om te checken of haar echtgenoot wel degelijk ingeschreven was, effectief aanwezig was geweest, en of een bepaalde vrouw ook aanwezig was geweest. Tja, wat zeg je dan?

Dus als je dacht dat het werken als virtueel assistent misschien saai was, think again. Elke dag is anders, en dat is wat het werk zo leuk maakt.

Wil je graag je eigen onderneming opstarten als Virtual Assistant (VA)? Maar weet je niet goed waar te beginnen?

Schrijf je dan in voor mijn gratis live webinar waar ik je 10 waardevolle tips geef voor een succesvolle start! Na afloop is er tijd om je vragen te stellen tijdens een Q&A.

Meer info en inschrijven: http://backup.onlinebusinessacademy.be/webinar/

Ben je klaar om de diepte in te duiken en alle vaardigheden te leren die je nodig hebt om een succesvolle VA te worden?

Dan is mijn 3-maanden traject perfect voor jou!

In dit traject:

✔️Krijg je wekelijks een nieuwe module met waardevolle informatie

✔️Gaan we 2x 1-op-1 in gesprek
✔️Beantwoord je reflectievragen die de basis vormen voor onze privé coachingsessies
✔️Kom je samen met andere gedreven VA’s in juni op een leuke live dag
Startdatum: 2 april

Plaatsen zijn beperkt!

Meer info en inschrijven: http://backup.onlinebusinessacademy.be/de-opleiding/

Vragen? Stuur me gerust een berichtje.

Ik help je graag op weg naar je succes als VA!