Heb je het ook al gemerkt? Tegenwoordig zie je meer en meer vrouwelijke bekende Vlamingen op tv, radio en in de krant het taboe (proberen te) doorbreken rond de vrouwelijke cyclus en vooral dan de nadelen ervan.

Lynn Van Royen zegt hierover “Als je ongesteld bent, is het: doe maar zoals elke andere dag. Terwijl dat dus niet gaat.” En onder andere Coely en Elodie Gabias filmen zichzelf een maand lang tijdens hun cyclus en wat daar uitkomt kan je nu volgen op VRT MAX.
Eerlijk gezegd: EINDELIJK.

Ook ik worstel elke maand met vermoeidheid wanneer ik ongesteld ben, ik heb buikpijn en hoofdpijn, mijn haar is dof en ik zie zo bleek als een kaas. Elke maand, en dat al sinds mijn 13e. Dat betekent maar liefst in mijn geval 360 keer!

Vroeger vond ik het heel gênant om mijn mannelijke baas te vertellen dat ik me ziek voelde vanwege mijn menstruatie. Het voelde alsof ik me moest verontschuldigen voor iets wat ik niet kon controleren om daarna weer maar eens briefje bij de dokter te gaan halen, alsof mijn menstruatie goedgekeurd moest worden door iemand anders, iemand die daar voor gestudeerd had??

Maar dat is nu verleden tijd. Als zelfstandig ondernemer, Virtueel Assistent (VA) in mijn geval, heb ik de vrijheid om voor mezelf te zorgen zonder me schuldig te voelen. Geen gedoe meer met het melden aan een baas dat ik me niet goed voel. Geen strijd meer om te bewijzen dat ik echt ziek ben. Ik kan gewoon luisteren naar mijn lichaam en rust nemen wanneer dat nodig is.

En dat kan dus, omdat ik mijn eigen baas ben. Ik hoef niet te wachten op goedkeuring van iemand anders om voor mezelf te zorgen. Ik kan mijn eigen grenzen stellen en mijn gezondheid en welzijn op de eerste plaats zetten. Dat gevoel van vrijheid is voor mij onbetaalbaar.

✔️Denk jij nu, “ja, ik wil dat eigenlijk ook al zo lang VA worden”.
✔️ Wil jij ook de sprong wagen naar zelfstandig ondernemerschap?
✔️Durf je de stap te zetten naar een bevrijdende nieuwe carrière als VA?

Op 19 maart starten we weer met een select groepje van 10 studenten aan een nieuw traject van 3 maanden waarbij je wekelijks een nieuwe module aangereikt krijgt, reflectievragen invult die de basis vormen voor onze privé coachingsessies en je wordt uitgenodigd op een leuke live dag in juni waar van alles te gebeuren staat.

Vragen? shoot!
Inschrijven of meer lezen:
http://backup.onlinebusinessacademy.be/de-opleiding/